vineri, 15 aprilie 2016

Fii femeia...

...care îl înţelege. Are nevoie de un prieten şi un umăr pe care să plângă, nu o mamă care să îi spele chiloţii. 
...care să facă orice pentru el. Dacă l-ai ales, luptă pentru el şi demonstrează-ţi ţie că a meritat efortul. 
...care să îl completeze. Încearcă să te implici în activităţile lui atâta timp cât îţi face plăcere şi îţi doreşti, însă în aşa manieră încât să fie comod pentru amândoi. Nu încerca să faci pe priceputa, pentru că  se va vedea de la o poştă că eşti forţată de împrejurări... dar asta nu  înseamnă să îi fi alături la meciurile cu băieţii pentru a îi face galerie. Totul are o limită! 
...la care să vină cu inima deschisă. După o zi de muncă şi alergătură prin oraş, tu să fii cea care îl ponderează. 
...de casă. Femeia realizată, cu o carieră de succes şi o familie frumoasă. Femeia care îi oferă totul bărbatului ei, şi care este susţinută la rândul său. 
...copil. Cred ca toţi ştim că pentru un bărbat cel mai mult contează simţul umorului. Joacă-te cu el ( şi nu, nu în pat ), cântă-i, imaginează-ţi orice... pentru că dacă nu simţi nevoia să faci asta în faţa lui, înseamnă cu nu el este alesul. 
...arbitru. Ascultă-l de fiecare dată când are o problemă, şi spune-i adevărul în faţă. Spune-i dacă nu a procedat corect, şi încearcă să îl faci să se simtă mai bine şi să înţeleagă. 
...independentă. Chiar dacă îl iubeşti, nu te lega în totalitate de el. Lucrurile se pot schimba, şi te poţi trezi fix cu nimic. Încrederea se dobândeşte în ani, însă poate fi pierdută într-o clipă... la fel este şi cu siguranţa. 
...cool. Nu îţi uita prietenele... acele prietene care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine, cele care îţi înţeleg trăirile şi prin care te vezi pe tine. Restul nu sunt prietene. :) 
...LUI. Fii femeia unui singur bărbat, un bărbat care este mândru de tine, care te-a ales dintr-o multitudine. Un bărbat care se reflectă prin tine şi pentru care eşti tot... eşti TOTUL LUI. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu