vineri, 27 martie 2015

Batman vs. Joker


       Suntem oameni. Avem sentimente, trairi, nemultumiri, dorinte. Vrem sa atingem culmi la care altii nici nu au visat, vrem sa ne diferentiem de ceilalti, vrem sa iesim din anonimat. Suntem atat de preocupati de viitor incat dorim sa controlam absolut orice,oricand si oricum. Ne-am dezvoltat si odata cu aceasta crestere au aparut si dorintele din ce in ce mai mari... Nu este absolut nimic anormal, ba din contra, este minunat ca aspiram la lucruri marete si ca avem incredere in fortele proprii. Ceea ce nu mai putem controla insa, este modul in care ajungem sa ne indeplinim visele.
        Este din ce in ce mai greu sa intalnim oameni realizati si sinceri, oameni instariti si fericiti, oameni care au de toate si sunt impacati cu ei... De multe ori asociez viata cu un desen animat, doar ca in cazul nostru nu exista supereroi care sa ne salveze, ci doar Jokeri care ne imping sa luam cele mai proaste decizii. Cateodata avem nevoie de un Batman care sa salveze situatia cu Batmobilul, sau un Superman care sa imprastie cu mantia lui tentatiile de natura negativa. Dar in cazul nostru, noi putem fi propria salvare, prin deciziile pe care le luam, prin modul in care privim lucrurile, si prin maniera in care dorim sa ne traim viata. 
         Faptul ca avem putere sa visam, este un pas inainte...dar trebuie sa fim foarte atenti la cum ne atingem obiectivele in viata. Daca avem motivatia necesara si sprijinul celor dragi, jumatate din drum este parcurs, trebuie doar sa mai punem putin osul la treaba si atunci ne putem considera un om realizat! De asemenea, balanta trebuie sa fie echilibrata, sa fim multumiti din toate punctele de vedere: sentimental, profesional, social si chiar spiritual, pentru ca toti acesti piloni sunt intr-o stransa legatura, legatura ce formeaza omul in adevaratul sens al cuvantului.
         Asadar, supereroi faceti din societatea asta o societate in care v-ati dori ca ai vostri copii sa traiasca, o lume pe care sa nu fiti nevoiti sa o salvati! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu