miercuri, 25 martie 2015

Ce ne facem cu neîncrederea?!

     Neîncrederea...dușmanul de neclintit al relațiilor din ziua de azi. Suntem atât de preocupați să ne realizăm pe alte planuri, încât uităm de oamenii de lângă noi. Banii au luat locul iubirii, iar relațiile de complezență sunt din ce în ce mai prezente. 
      Atunci când neîncrederea apare într-o relație, iubirea și fericirea nu mai au loc în viețile celor doi protagoniști. Ca bărbat ar trebui să îți pui un semn de întrebare atunci când femeia de lângă tine nu îți mai face crize de gelozie și îți acceptă foarte ușor ieșirile cu băieții, iar ca femeie nu ar trebui să te mulțumească faptul că omul de lângă tine îți dă bani să îți cumperi perechea de pantofi la care ți-au rămas ochii. Ne mulțumim mult prea repede cu lucruri materiale, încât uităm de ce ne-am îndrăgostit de ființa care doarme pe perna alăturată...
        Geloziile,ambițiile și vorbele spuse la nervi, ne vor urmări toată viața și ne vor face să ne întrebăm "de ce?". Femei, în loc să verificați mesajele din telefonul bărbatului iubit, nu mai bine l-ați închide pentru o oră de liniște în care să vă ascultați bătăile inimii?? Bărbați, în loc să vă duceți cu mașina într-un service, nu mai bine v-ați scoate partenera de viață la o plimbare prin parc? Sunt lucruri mărunte care ne pot schimba viețile! 
        Câteodată, tehnologia și evoluția strică... Vă plângeți că trebuie să răspundeți la un sms, dar dacă erați nevoiți să scrieți o scrisoare?! Sâmbătă seara faceți mofturi pentru că nu vă place clubul în care ați ieșit, dar dacă ieșeați doar la o prăjitură cum făceau părinții noștri?! Și cu toate astea, tot nu suntem mulțumiți... Pentru a nu devia de la subiect, un singur aspect vreau să evidențiez: faceți bine și iubiți-vă, profitați de tinerețe...iubiți-vă simplu, curat și fără interese, pentru că odată atinși de neîncredere și ale ei prietene (gelozia, ura,etc), vă puteți considera un om pierdut! 
P.S.: Poza este un pamflet și trebuie tratată ca atare! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu