duminică, 29 martie 2015

Nu te teme de o femeie frumoasa...teme-te de una urata!


Traim intr-o societate complicata, uneori de neinteles, iar din acest motiv relatiile de orice natura sunt puse la incercare. Daca vorbim de relatiile sentimentale dintre un barbat si o femeie, putem observa faptul ca din ce in ce mai multe femei se complac in situatii datorita anumitor avantaje, si din ce in ce mai multi barbati trateaza femeile ca pe niste obiecte. In ambele cazuri consider ca reprezentantele sexului frumos sunt cele mai vinovate...nu esti femeie daca alegi un barbat pentru masina pe care o are, banii de care dispune si contexte in care se invarte...insa daca alegi stilul asta de viata, nu te mira atunci cand se comporta cu tine de parca ai fii o papusa gonflabila!
Cineva odata mi-a spus "nu te teme de femeia frumoasa ci de cea urata pentru ca va face orice compromis pentru a fi bagata in seama", lucru foarte adevarat. O femeie frumoasa care este constienta de atuurile sale, nu se pune singura in situatii ce ar denigra-o! O femeie cinstita nu va accepta avansurile "nesimtite" ale unui barbat fie el singur sau deja intr-o relatie...insa o femeie care este nemultumita de ea va face orice ca cealalta sa nu fie fericita...va face orice compromis cu orice pret! Din pacate, astfel de femei apar peste noapte, denigrand astfel sexul slab!
Sunt atatia barbati/femei pe pamantul acesta care ar putea fi jumatatea care sa ne stea alaturi, dar noi alegem calea gresita si ajungem fie sa ne bucuram la ce nu este al nostru, fie sa facem rau pentru ca o/un alt/a femeie/barbat are ceva mai bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu