vineri, 17 aprilie 2015

Friend Request.


   Pentru ca in postarile mele precedente am vorbit despre relatii si prietenie, am zis, ce ar fi sa le combin intr-o singura postare? Sunt constienta ca este un subiect destul de dificil in zilele noastre, insa nu se poate oare sa impacam si prietenii si iubitii/ele? Pentru mine, o fata in zodia Leu, este mai greu...sunt o persoana geloasa si foarte posesiva...insa exact cand nu trebuie! :)) Sunt de parere ca prietenii pentru un om sunt foarte importanti, aici ma refer la prietenii adevarati...este linistitor sa stii ca ai pe cineva pe care te poti baza, care te asculta indiferent de prostiile pe care la aberezi. 
   Insa lucrurile se complica atunci cand apare un/o iubit/a. Cum sa faci ca ambii "parteneri de viata" sa fie multumiti cu timpul acordat? Bineinteles ca nu mai poti iesi cu prietenii ca de obicei, iar acestia vor arunca vina pe cealalta persoana...iar iubitul/a va incerca din rasputeri sa iti ocupe tot timpul, ba mai mult de atat, va incerca sa iti denigreze prietenii in fata ta. 
   Atunci cand vorbim de o iubita, este clar ca aceasta nu iti va accepta tovarasii, nu iti va accepta iesirile cu ei si va fi convinsa ca acestia vor incerca sa va desparta! Atunci cand vorbim de un iubit, el va crede ca prietenele tale te scot la un suc pentru a cunoaste pe altcineva!  
   Este destul de complicat ca cele doua tabere sa se impace...va exista o relatie buna numai atunci cand iubitul/a va fi prieten/a cu prietenii tai...atunci cand gasca ta va deveni si gasca lui/ei. Cred ca nu putem vorbi de un timp alocat fiecaruia dintre ei, ci putem vorbi de importanta lor in viata ta. Daca iubitul/a reprezinta ceva pentru tine, cred ca este mai ok sa clarifici asta cu prietenii...nu sa ii lasi balta, ci doar sa le povestesti, ca de fiecare data, planurile tale de viitor, insa de data aceasta sa implici persoana din dreapta ta. Asadar...sper sa aveti langa voi persoane intelegatoare, care sa va accepte cu tot cu prieteni si care sa inteleaga importanta lor in viata voastra! La randul vostru, este necesar sa stiti sa faceti diferenta dintre prieten si partener de viata, si, de asemenea, este important sa stiti sa impacati ambele tabere! Spor la semnarea acestui armistitiu! :D

4 comentarii:

  1. Pfff ,greu ,cand persoana iubita , nu ca iti denigreaza prietenii...dar te face sa vezi cine iti e prieten sau ti-a fost vreodata ! Personal ,pot numara prietenii pe degetele de la o mana...altadata , mai ceream si maini si picioare sa ii numar . Sa nu uitam si ca prietenii trebuie sa iti respecte decizia , sa se bucure pentru tine in momentul in care dai de cineva special , sa te sprijine asa cum tu i-ai sprijinit pe ei . Rar .. foarte rar . :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca daca stii cum sa ii respecti pe fiecare in parte, totul este mai ok... este grav atunci cand prietenii iau locul persoanei iubite, sau invers si incearca sa te acapareze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai de respect vorbesc ! cum vine asta ? eu ii respect si ei ba ? :D No,thanks !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci...vechea problema, nu iti sunt prieteni, ci vad in tine doar un interes! :D

      Ștergere