joi, 2 aprilie 2015

Perfect(iunea)...


   ...nu exista! Sau cel putin pentru mine. Nu cred intr-un astfel de concept, si mai ales cand acesta se aplica in anumite circumstante nepotrivite, spre exemplu, atunci cand vorbim de cel/cea de langa noi. Nu exista barbat perfect, asa cum nu exista nici femeia perfecta...sunt doar niste prototipuri in jurul carora ne traim viata.
   Barbatul perfect este cel care te iubeste si te accepta asa cum esti, iar femeia perfecta are exact aceleasi caracteristici. Perfectiunea este ilustrata prin modul in care te priveste, prin felul in care iti vorbeste si prin disponibilitatea pe care o are pentru tine. Un barbat perfect nu este plini de muschi, tatuat si cu parul perfect! O femeie perfecta nu are corpul ca de papusa, poarta tocuri si nu iese din casa nemachiata...ci este exact opusul!!! Femeii perfecte ii sta bine si cu adidasi dar stie cand sa poarte si un pantof, stie ca trebuie sa aiba grija de ea si de corpul ei si este constienta ca doua straturi de fond de ten nu o vor ajuta cu nimic. Iar barbatul ideal este constient de atuurile sale, dar nu se lauda, stie sa isi protejeze partenera si mai mult de atat, nu va incerca sa o intreaca atunci cand vine vorba de frumusete! 
   Cred ca ar fi mai ok daca am renunta la aceste idei proaste impregnate in mintea noastra de oamenii din societate care pun un accent mai mare pe aspectul fizic decat pe ceea ce gandim si facem, si am incerca sa fim fericiti cu oamenii de langa noi. Nu trebuie sa ne alegem partenerul de viata dupa modul in care arata, sau dupa stilul vestimentar, ci dupa modul in care ne simtim atunci cand suntem impreuna! Am ajuns sa punem pret pe doua haine de firma si sa aruncam la cos iubirea...asa ca in ce societate traim??? 
   

   Cateodata evolutia asta atat tehnologica cat si a societatii nu este buna...ne face pe noi, oamenii, sa devenim niste roboti pentru care aparentele sunt cele mai importante! In ziua de azi, femeia se lauda cu masina iubitului, iar barbatul cu "bunaciunea" de langa el, insa ambele sunt trecatoare...vor aparea modele mai noi in ambele cazuri! Desi suntem oameni, foarte putini dintre noi traiesc dupa cum le dicteaza inima, dar alegerile proaste din viata noastra ne vor urmari, iar la un moment dat vom regreta toate aceste "perfectiuni"!
    In concluzie, perfectiunea poate fi definita foarte simplu: oamenii care ne iubesc!

2 comentarii:

  1. Din pacate suntem educati de Tv, de papusile de acolo,tinem cont prea mult de ideile vecinului, ne place mereu ce are altu', cum arata celalalt, ne formam pareri din spusele altora de frica sa nu gresim! Lumea uita sa se cunoasca, sa se inteleaga, sa isi urmeze telurile si principiile! Iar legat de perfectiune, parerea mea este ca fiecare om, în sinea lui, accepta anumite defecte la un om, iar cand intalneste acea persoana, cu acele defecte, întâlneste persoana perfecta pt el! Asa percep eu perfectiunea! PS: ma repet când spun ca imi plac postarile si bloggul tau! La cat mai multi cititori iti doresc! 😚

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet ca ma urmaresti!
      Sper sa iti placa in continuare! :-*

      Ștergere